Jdi na obsah Jdi na menu
 


takový chytáček

1. 3. 2007

takže lidi!! něco vám povím a vy mi musíte říct co se stalo!! Představte si: kopec, na kopni dům, v domě stůl a skříň. Na skříni je vyplašená kočka a na podlaze je voda, akvárko a 2 mrtvoly! v tu noc co se to stalo byla bouřka! co se teda stalo?

pište odpovědi buď komentářem a nebo na můj e-mail Veuska012(zavináč)seznam.cz hned vám odepíšu!! kdyby jste to dlouho neuhádli napíšu zde odpověď!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ono či ona

Terezka,20. 1. 2012 12:32

Hele ty debile! :D Nwm co tady jako píšeš! :D Není tomu vůbec rozumět!

Příběh

Gagynnek,3. 6. 2007 23:59

Chlop přišel z hospy dom a milenec jeho ženy se chtěl schovat v akvárku. Zjistil, že jako to akvárko je malý. Už nestačil utéct a tak se schoval ve skříni. Jeho kočka (milenka) vylezla na skříň a chudák se klepala hrůzou co se stane. Chlap našel milence ve skříni, ale nestačil už s ním zatočit, protože přišla bouřka, zaplavila kopec i s barákem (pěkná blbost!) a všici se utopili.

Cus Verčo

Lukáš Parlagi,18. 5. 2007 22:38

ja vím jak to bylo.V tu noc pršelo a byla bouřka a vítr otevřel okno a shodil akvario ktere se rozbilo. a ty dvě mrtvoly jsou rybyčky a jmenujou se romeo a julie a ta kočka je na te skrině protože je vyplašená.ha verčo nejsem tk blby jak vypadam od parlose